What do people say about Jarkko?

 

 

Tiesin jo osallistuessani, että olen tulossa todellisen ammattilaisen valmennukseen. Ja silti – olen lähes mykistynyt Jarkon syvällisestä perehtyneisyydestä aiheeseen sekä valloittavasta tavasta tuoda teoreettista tietoa ja toimivia vinkkejä erilaisiin arkisiin kohtaamisiin.

Saara Remes

Työyhteisösovittelija, valmentaja

Ennakko-odotukseni valmennusta kohtaan olivat kovat, olihan tunteet työyhteisössä jo teemana ollut pitkään kiinnostukseni kohteena. Jarkon rautaisella ammattitaidolla vetämässä valmennuksessa sain lisää sekä teoreettista tietoa että käytännön vinkkejä siihen, miten kohdata ja johtaa omia tunteitaan, miten kohdata toisten tunteita ja miten kehittää työpaikan tunneilmastoa. Odotukseni ylittyivät selvästi, suosittelen lämpimästi!

Eija Pelkonen

Työyhteisövalmentaja, työnohjaaja ja logoterapeutti LTI, KTM

Suosittelen lämpimästi Jarkko Rantasen tunnetaitovalmennusta. Juuri tätä me tarvitsemme. On tärkeää, että jokaisella syventyy käsitys tunteiden merkityksestä ja niiden johtamisesta, niin yksityisen ihmisen kuin organisaatioiden kohdalla.

Seija Finsk

Opettaja, aikuiskoulutus, liiketalous

Esimiesten ja johdon työnohjaajana ja coachina olen jo aiemmin tiedostanut, miten suuri merkitys tunnetaidoilla ja tunteiden johtamisella tämän päivän työelämässä on. Tämän valmennuksen myötä tunteiden tunnistamisen,niihin vaikuttamisen ja tunteiden johtamisen teema jäsentyi ja kirkastui – löytyi todellakin uusi, raikas näkökulma mihin vain työelämän tilanteeseen. Jarkko antoi valmennuksessaan tunnetaidoille paitsi sanoituksen, myös ymmärryksen ja avaimet näiden taitojen syventämiseen. Voin hyvillä mielin suositella tätä valmennusta!

Anja Hyysalo

Certified Business Coach Master (CBCM), työnohjaaja ja prosessikonsultti

Kurssi on Jarkon loistavan asiantuntemuksen myötä uskomattoman kiinnostava, innostava ja uskottava, upeaa vuorovaikutteista ja yhteisöllistä opiskelua tunteiden kiehtovassa maailmassa… Aiheuttaa suorastaan riippuvuutta jatkaa ja jatkaa tutustumista omaan, toisten ja koko ympäristön tunneilmastoon… Haluan jo tämän kokemuksen myötä jakaa tunteiden valmennusta kouluyhteisöihin niin lapsille kuin aikuisillekin!

Anuliisa Lahtinen

Luokanopettaja, KOULU -Coach

Tunteiden johtamisen taito, tunteilla vaikuttaminen on tuonut luentoihini sekä valmennuksiini erittäin merkittävän lisärikkauden. Jarkko Rantanen on tämän maan ehdoton ykkönen tunteiden johtamisen opettamisessa ja valmentamisessa. Hänellä on insinöörimäistieteellinen ja silti lämmin ote kertoa tästä vaikuttavan viestinnän osatekijästä, jonka me niin harvoin edes tunnistamme.

Ritva Enäkoski

VTM, EMBA, ratkaisukeskinen valmentaja, viestinnän kouluttaja

Stay updated on latest news on emotions and personality

Subscribe to my newsletter and get new tips & info on emotions, personality, and success in work and life. You'll also get this FREE e-book!

You have successfully subscribed! Please check your email for Confirmation.

Stay updated on latest news on emotions and personality

Subscribe to my newsletter and get new tips & info on emotions, personality, and success in work and life. You'll also get this FREE e-book!

You have successfully subscribed! Please check your email for Confirmation.

Pin It on Pinterest